• Аладин – кърпичка забавяща еякулацията

   Никога не е късно да се докажеш!

   Не е вълшебна но прави чудеса! Вярвате ли в чудесата? – ако не вярвате, поръчайте си кърпичката „Аладин“, тя ще намали чувствителността на пениса и ще  забави еякулацията. Напоена основно с карамфилово масло, което ви гарантира ефект без нежелани странични действия. Разтъркайте „вълшебната лампа“ за 1 до 2 минутки, след което половият акт, ще бъде продължителен, точно както бихте си го поръчали на духа от вълшебната лампа. За разлика от него, ние ви даваме възможност вашето желание да бъде изпълнявано многократно, просто си подсигурете повече бройки от кърпичката „Аладин“.

   Подробно описание

   Състав:

   Карамфилово масло, Лимонена киселина, Глицерин, Моно пропилен гликол, Пропил хидроксибензоат, Метил хидроксибензоат, Етилов алкохол, Дейонизирана вода

   Начин на употреба:

   Разтъркайте пениса за 1- 2 минути, като наблегнете на зоната около главичка ,изчакайте 10-15 минути за по-голяма ефективност, след което маже да започнете половият акт. Кърпичката може да се използва и с презерватив.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2021 G-Feel.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.